Als u gekozen heeft voor een verre vakantiebestemming, dan zorgen we onderweg voor een tussenstop met overnachting op hotel. Zo worden gevaarlijke en vermoeiende nachtritten vermeden. Onze reisformules zijn steeds in volpension en alle vermelde excursies zijn in de prijs inbegrepen. 


Uw vakantie start bij ons letterlijk aan uw deur, want u wordt aan huis afgehaald en teruggebracht. Als dat geen service is! Ons motto is dan ook “Service en kwaliteit”.

Volg ons op Facebook

Flamingo Busvakanties bvba is al meer dan 25 jaar uw ideale reispartner voor meerdaagse begeleide autocarvakanties over gans Europa!

In ons veelzijdig reisprogramma vindt u zowel natuur- als cultuurreizen terug. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogstaand niveau en Nederlandstalige begeleiding door ervaren reisleiders. Het ontbreekt u evenmin aan luxe, want al onze autocars zijn voorzien van verstelbare relaxzetels met voetsteuntjes, en dankzij de voortreffelijke luchtvering merkt u bijna niet dat u aan het rijden bent. Onze ervaren, vriendelijke en plichtbewuste chauffeurs vormen de onmisbare schakel voor een geslaagde vakantie. Voor hen is het een erezaak om u op een veilige en aangename manier naar uw reisbestemming te voeren.